Over ons

Airclass Misting System heeft een reputatie opgebouwd in de industrie voor het leveren van de hoogste kwaliteit en normen in lage-, midden- en hogedruk koelsystemen. Vanwege onze uitzonderlijke innovatieve producten en professionele benadering van elk project koelt ons vernevelingssysteem tientallen cafés en restaurants, voetbalvelden, tuinen, patio’s en zwembaden. Met meer dan 10 jaar ervaring in vernevelingsinstallaties en het voldoen aan de wensen en verzoeken van onze klanten, kunnen we zeggen dat ons werk verder gaat dan professioneel. Kwaliteit is het hart van wat we doen, van materialen die we gebruiken tot de fijne spray die we leveren. De aanraking van creativiteit heeft ons laten worden tot wat we nu zijn.

Ons team heeft zijn wortels in de prachtige mediterrane kust samen met meer dan duizend eilanden en talloze steden aan zee. Het idee van deze manier van koelen is ontstaan met onze eigen ervaring en tevredenheid. Elk project wordt gezien als individueel voor onze medewerkers. Hun werk en creativiteit verzekeren u van professionaliteit en zorg die we in elke installatie plaatsen. Met uw vertrouwen creëren we het onmogelijke!

ONZE VISIE

Onze installateurs inspireren tot schitterende prestaties. Ervaring en creatieve ideeën verzamelen.

ONZE MISSIE

Elke klant een verlangen en een realiteit laten vragen. Projecten maken die tot onze hoogste creatieve limieten reiken.

ONS DOEL

Het voltooien van een ontelbaar aantal tevreden klanten. De succesvolle oplossing zijn voor koelbehoeften in open ruimtes.