Ons laatste projectAlle details over het installeren van vernevelingssysteem in februari.

Na tien jaar ervaring in zonnige steden aan de Adriatische kust zijn we begonnen met ons eerste project in Nederland. Onze verwachtingen zijn altijd een hoge kenniskwaliteit van ons werk en de professionaliteit van ons team. Maar deze keer waren we verrast..
Onze eerste installatie werd besteld in februari! Dat is het bewijs dat sommige mensen graag op tijd klaar zijn!
Ons gebruikelijke werk vindt plaats in restaurants, cafés of op terrassen, maar deze keer waren we in staat om een zomerhemel te creëren in een familietuin. Het voordeel hebben om iets te creëren dat deel uitmaakt van hun huis is onbetaalbaar.
Met hun grote tuin en lounge was het vernevelingssysteem slechts een kers op de taart! Het werk van ons team voldeed aan elke wens en de tevredenheid op het gezicht van onze klanten is vastgelegd op de bovenstaande foto.
Elke hete zomerdag kan nu leuk zijn. Geniet van uw tuin met familie of bbq met vrienden en koel met Aclass.

Een vernevelingssysteem is een koelsysteem dat is opgebouwd uit vernevelingsmondstukken die zijn verbonden met een buis en onder druk zijn gezet om een fijne verstuiving te verschaffen. De druk wordt gecreëerd met een mistmachine of een drukpomp. Afhankelijk van de lengte van het territorium of gebied, gaat de druk van 500 psi tot 1150 psi.

Als onderdeel van het systeem gebruiken we waterfilters. Ze verzekeren u dat het water schoon is en kan worden gebruikt voor koeling in restaurants of cafés. In gebieden waar het water al schoon is, heeft u een extra bescherming.
Nadat we ervoor hebben gezorgd dat het water schoon en veilig is, is roestbestrijding onze prioriteit. Dat is de reden waarom wij rookmachines en mistsproeiers van roestvrij staal gebruiken. De mistmachine werkt van 80W tot 3KW, afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.

Het Airclass Misting System-team is opgeleid en volledig uitgerust om het systeem in elk gebied te ontwerpen en installeren. Al uw verzoeken en wensen zijn mogelijk met behulp van ons werk.

Ons team is in staat om een vernevelingssysteem te installeren in alle buiten- of binnenruimtes die moeten worden gekoeld. Hier is een lijst van enkele mogelijkheden:

– Restaurant
– Cafe
– Buitenclub
– Indoor voetbalveld
– Zwembad
– Tuin
– Patio
– Balkon

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om de installatie in een afgesloten binnengebied te laten plaatsvinden. Ons antwoord is ja! Een vernevelingssysteem bestaat uit vernevelingsmondstukken die zorgt voor een zeer fijne spray. Op die manier verspreidt de watermist de lucht en koelt het deze af zonder u nat te maken.

Voor eventuele vervangingen en onderdelen van een vernevelingssysteem kunt u contact met ons opnemen op: mistingsystem.nl@gmail.com of met onze klantenservice: +31 648 596 618.

Werkuren:

Ma – vrij: 9:00 – 16:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

De installatieprijzen zijn afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.
Mondstukken, verbindingsstukken en filters hebben zowel vaste prijzen als installatieservice. Prijzen van mistmachines variëren afhankelijk van het benodigde vermogen. Slangen zijn geprijsd per meter.

Als u de prijs voor de installatie van uw vernevelingssysteem wilt weten, aarzel dan niet om ons een aanvraag te sturen. We kunnen in elk gebied een professioneel koelsysteem ontwerpen en de prijs voor u berekenen. Als u de metingen niet hebt, kan ons team op uw adres komen en het voor u doen.

Elke klant die onze service heeft besteld, heeft vanaf de installatie een jaar garantie. De garantie heeft betrekking op problemen met de installatie en de verbinding als de installatie is uitgevoerd door onze installateurs. De meeste garanties hebben geen betrekking op normale slijtage, oneigenlijk gebruik, misbruik, verwaarlozing, gebrek aan preventief onderhoud of andere door de gebruiker veroorzaakte problemen.

Uw kwitantie is uw garantie. Zorg alsjeblieft dat u het bij hebt als u ons belt. Helaas kunnen we u deze service niet aanbieden zonder. In geval van verlies van de bon, kunnen we uw garantie niet bewijzen.

Raadpleeg onze Algemene voorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op via: mitsingsystem.nl@gmail.com

U kunt ons een vraag sturen voor meer informatie over wat voor soort installatie u nodig heeft. U kunt ons bellen of e-mailen (raadpleeg de contactgegevens onderaan de pagina). We zijn ook beschikbaar op Facebook en Instagram.
Als u geen details over uw installatie hebt, kan ons team naar uw adres komen en het werk voor u doen.

We staan open om vragen te beantwoorden of u te helpen.