Doe-het-zelf?:Kun je het zelf doen?

Wilt u wat geld uitsparen en de installatie zelf uitvoeren? Geen probleem! Hier bij Airclass Misting System geven we u de kans om uzelf uit te dagen voor iets nieuws.

Hier zijn enkele tips om fouten te voorkomen..

  • Werken met water is soms lastig. We kennen allemaal die lekkende problemen die echt moeilijk op te lossen zijn en een beetje van onze verbeeldingskracht of hulpmiddelen nodig hebben. Afhankelijk van de lengte van het gebied of gebied loopt de waterdruk van 500 psi tot 1150 psi. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle installatiedelen aangesloten en veilig zijn.
  • Gebruik alle onderdelen die u hebt gekregen. Sla geen enkele stap over tijdens het aansluiten van het vernevelingssysteem. Elk klein stukje of ring is er voor een reden.
  • Zorg ervoor dat de drukslang stevig in de muur zit. Alles ziet er goed uit tot u besluit om de waterkraan te openen of een hogere druk in te stellen.
  • Lees de handleiding om de pomp te activeren.
  • En tot slot, vergeet een fris drankje niet!

Airclass Misting System heeft 10 jaar ervaring in deze installatie. Volledig uitgerust en georganiseerd verzekeren ze u van perfectie en het voorkomen van deze fouten. Of u nu onze service bestelt of het zelf doet, wij hopen dat u een fijne, plezierige zomer beleeft!

Een vernevelingssysteem is een koelsysteem dat is opgebouwd uit vernevelingsmondstukken die zijn verbonden met een buis en onder druk zijn gezet om een fijne verstuiving te verschaffen. De druk wordt gecreëerd met een mistmachine of een drukpomp. Afhankelijk van de lengte van het territorium of gebied, gaat de druk van 500 psi tot 1150 psi.

Als onderdeel van het systeem gebruiken we waterfilters. Ze verzekeren u dat het water schoon is en kan worden gebruikt voor koeling in restaurants of cafés. In gebieden waar het water al schoon is, heeft u een extra bescherming.
Nadat we ervoor hebben gezorgd dat het water schoon en veilig is, is roestbestrijding onze prioriteit. Dat is de reden waarom wij rookmachines en mistsproeiers van roestvrij staal gebruiken. De mistmachine werkt van 80W tot 3KW, afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.

Het Airclass Misting System-team is opgeleid en volledig uitgerust om het systeem in elk gebied te ontwerpen en installeren. Al uw verzoeken en wensen zijn mogelijk met behulp van ons werk.

Ons team is in staat om een vernevelingssysteem te installeren in alle buiten- of binnenruimtes die moeten worden gekoeld. Hier is een lijst van enkele mogelijkheden:

– Restaurant
– Cafe
– Buitenclub
– Indoor voetbalveld
– Zwembad
– Tuin
– Patio
– Balkon

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om de installatie in een afgesloten binnengebied te laten plaatsvinden. Ons antwoord is ja! Een vernevelingssysteem bestaat uit vernevelingsmondstukken die zorgt voor een zeer fijne spray. Op die manier verspreidt de watermist de lucht en koelt het deze af zonder u nat te maken.

Voor eventuele vervangingen en onderdelen van een vernevelingssysteem kunt u contact met ons opnemen op: mistingsystem.nl@gmail.com of met onze klantenservice: +31 648 596 618.

Werkuren:

Ma – vrij: 9:00 – 16:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

De installatieprijzen zijn afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.
Mondstukken, verbindingsstukken en filters hebben zowel vaste prijzen als installatieservice. Prijzen van mistmachines variëren afhankelijk van het benodigde vermogen. Slangen zijn geprijsd per meter.

Als u de prijs voor de installatie van uw vernevelingssysteem wilt weten, aarzel dan niet om ons een aanvraag te sturen. We kunnen in elk gebied een professioneel koelsysteem ontwerpen en de prijs voor u berekenen. Als u de metingen niet hebt, kan ons team op uw adres komen en het voor u doen.

Elke klant die onze service heeft besteld, heeft vanaf de installatie een jaar garantie. De garantie heeft betrekking op problemen met de installatie en de verbinding als de installatie is uitgevoerd door onze installateurs. De meeste garanties hebben geen betrekking op normale slijtage, oneigenlijk gebruik, misbruik, verwaarlozing, gebrek aan preventief onderhoud of andere door de gebruiker veroorzaakte problemen.

Uw kwitantie is uw garantie. Zorg alsjeblieft dat u het bij hebt als u ons belt. Helaas kunnen we u deze service niet aanbieden zonder. In geval van verlies van de bon, kunnen we uw garantie niet bewijzen.

Raadpleeg onze Algemene voorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op via: mitsingsystem.nl@gmail.com

U kunt ons een vraag sturen voor meer informatie over wat voor soort installatie u nodig heeft. U kunt ons bellen of e-mailen (raadpleeg de contactgegevens onderaan de pagina). We zijn ook beschikbaar op Facebook en Instagram.
Als u geen details over uw installatie hebt, kan ons team naar uw adres komen en het werk voor u doen.

We staan open om vragen te beantwoorden of u te helpen.