De oplossing voor lege tafels deze zomerRelax deze zomer en maak je geen zorgen over lege tafels.

Elke zomer brengt hete dagen met zich mee die u geen andere oplossing biedt dan naar het strand gaan. Mensen kunnen niet genieten op terrassen, op restaurants of cafés vanwege de temperatuur. Het verbranden van straten en muren creëert lege tafels die moeilijk aan te zien zijn voor hun eigenaren. Door een nieuwe manier van dagenlange koeling in te voeren, wordt dit probleem opgelost.

Als u een van deze eigenaren bent, dan is dit artikel iets voor u!
Met onze service hoeft u niet meer naar lege tafels te kijken tijdens warme zomerdagen. Het vernevelingssysteem heeft bewezen meer klanten binnen te halen. Er is een duidelijke beslissing om in een gebied met vernevelingssysteem te gaan zitten als de hitte in de stad stijgt.

Deze eenvoudige oplossing biedt u een pauze van het achterover leunen en het zorgen maken over een gebrek aan klanten. Een bedrijf runnen betekent dat u elke dag moet laten tellen, dus omarm de kans om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Het Airclass Misting System-team is volledig uitgerust en getraind om creatief te zijn met installaties. Maakt u zich geen zorgen over de duur of het voltooien van de installatie wanneer u eenvoudig contact met ons kunt opnemen en wij het voor u kunnen doen.

Het hebben van een open terras kan u laten denken dat het misschien onmogelijk is voor uw bedrijf om het te hebben .. Nou, niets is minder waar! Ondanks hoge muren, glas of paraplu’s is er geen obstakel op onze weg te groot om al uw ideeën te vervullen!

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We zijn beschikbaar via sociale media of stuur ons eenvoudig een aanvraag! Vul uw gegevens en uw idee van uw gloednieuwe installatie van het vernevelingssysteem voor deze zomer in!

Neem nog even een fris drankje .. en wellicht reageren we al nog voor het helemaal op is!

Een vernevelingssysteem is een koelsysteem dat is opgebouwd uit vernevelingsmondstukken die zijn verbonden met een buis en onder druk zijn gezet om een fijne verstuiving te verschaffen. De druk wordt gecreëerd met een mistmachine of een drukpomp. Afhankelijk van de lengte van het territorium of gebied, gaat de druk van 500 psi tot 1150 psi.

Als onderdeel van het systeem gebruiken we waterfilters. Ze verzekeren u dat het water schoon is en kan worden gebruikt voor koeling in restaurants of cafés. In gebieden waar het water al schoon is, heeft u een extra bescherming.
Nadat we ervoor hebben gezorgd dat het water schoon en veilig is, is roestbestrijding onze prioriteit. Dat is de reden waarom wij rookmachines en mistsproeiers van roestvrij staal gebruiken. De mistmachine werkt van 80W tot 3KW, afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.

Het Airclass Misting System-team is opgeleid en volledig uitgerust om het systeem in elk gebied te ontwerpen en installeren. Al uw verzoeken en wensen zijn mogelijk met behulp van ons werk.

Ons team is in staat om een vernevelingssysteem te installeren in alle buiten- of binnenruimtes die moeten worden gekoeld. Hier is een lijst van enkele mogelijkheden:

– Restaurant
– Cafe
– Buitenclub
– Indoor voetbalveld
– Zwembad
– Tuin
– Patio
– Balkon

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om de installatie in een afgesloten binnengebied te laten plaatsvinden. Ons antwoord is ja! Een vernevelingssysteem bestaat uit vernevelingsmondstukken die zorgt voor een zeer fijne spray. Op die manier verspreidt de watermist de lucht en koelt het deze af zonder u nat te maken.

Voor eventuele vervangingen en onderdelen van een vernevelingssysteem kunt u contact met ons opnemen op: mistingsystem.nl@gmail.com of met onze klantenservice: +31 648 596 618.

Werkuren:

Ma – vrij: 9:00 – 16:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

De installatieprijzen zijn afhankelijk van de lengte van het gebied dat moet worden gekoeld.
Mondstukken, verbindingsstukken en filters hebben zowel vaste prijzen als installatieservice. Prijzen van mistmachines variëren afhankelijk van het benodigde vermogen. Slangen zijn geprijsd per meter.

Als u de prijs voor de installatie van uw vernevelingssysteem wilt weten, aarzel dan niet om ons een aanvraag te sturen. We kunnen in elk gebied een professioneel koelsysteem ontwerpen en de prijs voor u berekenen. Als u de metingen niet hebt, kan ons team op uw adres komen en het voor u doen.

Elke klant die onze service heeft besteld, heeft vanaf de installatie een jaar garantie. De garantie heeft betrekking op problemen met de installatie en de verbinding als de installatie is uitgevoerd door onze installateurs. De meeste garanties hebben geen betrekking op normale slijtage, oneigenlijk gebruik, misbruik, verwaarlozing, gebrek aan preventief onderhoud of andere door de gebruiker veroorzaakte problemen.

Uw kwitantie is uw garantie. Zorg alsjeblieft dat u het bij hebt als u ons belt. Helaas kunnen we u deze service niet aanbieden zonder. In geval van verlies van de bon, kunnen we uw garantie niet bewijzen.

Raadpleeg onze Algemene voorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op via: mitsingsystem.nl@gmail.com

U kunt ons een vraag sturen voor meer informatie over wat voor soort installatie u nodig heeft. U kunt ons bellen of e-mailen (raadpleeg de contactgegevens onderaan de pagina). We zijn ook beschikbaar op Facebook en Instagram.
Als u geen details over uw installatie hebt, kan ons team naar uw adres komen en het werk voor u doen.

We staan open om vragen te beantwoorden of u te helpen.